Ore suplimentare condus – Ai nevoie?

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Orele suplimentare de condus ajută viitorii șoferi să aibă mai multe șanse de promovare a examenului auto. Cu toate că până de curând erau pur și simplu recomandate, din octombrie 2015 au devenit obligatorii în România, în cazul în care pici examenul practic.

Conform legislației, dacă o persoană a picat traseul (examenul practic) trebuie să facă 6 ore suplimentare de condus. Dacă proba teoretică a fost promovată, nu trebuie repetată. Aceste ore au rolul de a oferi candidatului șanse mai mari să promoveze examenul a doua oară. Cu toate că legislația susține că ai nevoie de minim 6 ore, în cazul în care nu te simți pregătit, poți cere mai multe ore suplimentare de condus, pentru a te asigura că ești pregătit să redai examenul practic și să îl promovezi cu brio.

Până în 2015, dacă o persoană promova examenul teoretic dar îl pica pe cel practic, era obligată să dea din nou ambele probe. Conform noilor măsuri legislative, examenul teoretic nu trebuie repetat în cazul în care a fost promovat. În schimb, este nevoie de minim 6 ore suplimentare de condus, pentru a fi mai pregătit pentru examenul practic, care poate fi dat de oricâte ori se poate, pe durata unui an.

NOU! Din luna decembrie poti opta pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Ce implică orele suplimentare de condus de la Evo Drive?

Indiferent că ai picat inițial examenul auto sau pur și simplu dorești ore suplimentare pentru a-ți consolida cunoștințele, la Evo Drive poți beneficia de ore suplimentare ce vor asigura promovarea acestuia. Există mai multe pachete din care poți alege. În funcție de cât de pregătit te simți, rămâne la alegerea ta să alegi pachetul care ți se potrivește.

De multe ori, examenul practic nu este neapărat picat datorită lipsei de cunoștințe a candidatului, ci și datorită stresului. Așadar, la Evo Drive vom avea grijă ca în cadrul acestor ore să nu acumulezi doar experiență practică, ci totodată să te simți cât mai confortabil pe scaunul de șofer, pentru a depăși emoțiile și a face față mai bine stresului. Astfel, la următorul examen vei fi mai încrezător și vei reuși să îți păstrezi cumpătul în momentele tensionate, pentru a lua decizii calculate.

În cadrul orelor suplimentare de condus de la Evo Drive vom încerca să te scoatem din zona de confort, alegând trasee care te vor expune la diferite situații, pentru a ști ce să faci indiferent de ce se va întâmpla atunci când vei da examenul. De asemenea, vei avea și confortul psihic că ești pregătit pentru orice situație, reușind să te menții mai calm atunci când vei da probele. Emoțiile sunt unul din principalele motive a nepromovării probei practice, motiv pentru care Evo Drive te va expune la momente tensionate, pentru a depăși aceste stări.

Ce trebuie să știi despre examenele de condus:

 • Dacă ai aprobat proba teoretică, poți da examenul practic de oricâte dorești (și se poate) pe parcursul unui an, fără să fie nevoie repetarea acesteia, cu condiția să urmezi minim 6 ore suplimentare de condus.
 • Dacă ai promovat sala dar ai picat traseul, poți da iar această probă după cel puțin 15 zile calendaristice, fără să fie nevoie repetarea primei probe. Totuși, este nevoie să plătești taxa de examinare și să dovedești că ai făcut cele 6 ore suplimentare de pregătire.
 • Probele de sală și traseu sunt susținute în zile diferite
 • În cazul în care nu ai reușit să obții permisul de conducere după un an de la absolvirea cursului de pregătire teoretică și practică, trebuie să-ți faci un nou dosar pentru școala de șoferi

De ce să alegi orele suplimentare la școala de șoferi Evo Drive?

Alegerea unei școli de șoferi poate fi dificilă. Existând atât de multe opțiuni, poate fi greu să decizi unde dorești să susții orele suplimentare.

La Evo Drive, avem grijă să deții toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a promova examenul practic dar și cel teoretic. Pe lângă acest aspect, avem grijă și de pregătirea ta psihică, deoarece emoțiile sunt unul din principalele motive pentru care candidații se pierd și pică examenul practic. Așadar, te vom expune la diferite trasee, pentru a ști ce să faci indiferent de situația în care vei fi pus în timpul examenului și pentru a-ți stăpâni emoțiile. Având o rată de promovare de peste 90%, poți avea încredere că orele suplimentare de condus la Evo Drive te vor ajuta să promovezi cu brio examenele.

În cadrul orelor suplimentare la școala de șoferi vei reuși să-ți consolidezi cunoștințele și aptitudinile. În cazul în care aceste ore sunt susținute după picarea inițială a examenului auto, te vom ajuta să înțelegi care sunt motivele pentru care nu l-ai promovat și te vom pregăti pentru ca la următorul examen să fii mai încrezător și să îl promovezi fără probleme. 

Înscrierea la aceste ore este foarte simplă: contactează-ne pentru a stabili o întâlnire iar noi te vom avea grijă ca experiența ta să fie cât mai plăcuta. La noi vei găsi profesionalism, încredere și înțelegere. Orele suplimentare la Evo Drive te vor ajuta din toate punctele de vedere să fii pregătit pentru examenul auto.

5 comentarii la „Ore suplimentare condus – Ai nevoie?”

  • Salut Mircea,
   Pretul difera in functie de mai multe criterii. Ma poti suna pentru a afla mai multe detalii despre nevoile tale.

   De ce zic de aceste criterii?
   – Stim cate sedinte suplimentare doresti?
   – Doresti aceste sedinte pe o masina cu cutie automata? Sau masina cu cutie manuala?

   Cel mai bine discutam telefonic. Poti suna aici: 0736 955 331

   Răspunde
 1. Bună ziua,
  Am permis dar as vrea câteva ore de condus, deoarece am peste 5 ani de când nu am mai condus.
  Se poate in preț și posibilitatea orelor după ora 16?

  Răspunde

Lasă un comentariu