Acte Necesare Scoara de Soferi / Dosar Înscriere

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Actele necesare și pregătirea dosarului pentru școala de șoferi, este întotdeauna un lucru care le dă bătai de cap elevilor. Din acest motiv, pentru a face totul mai ușor, v-am pregătit exact lista de acte de care aveți nevoie. O puteți nota, printa sau salva linkul, deoarece ea va rămâne aici iar noi o vom updata întotdeauna atunci când apare ceva nou.

Acte necesare:

  1. Adeverinta medic de familie „apt scoala de soferi”
  2. Copie carte (buletin) de identitate;
  3. Cazierul judiciar cu mentiunea EXAMEN AUTO
  4. Apt din punct de vedere medical
  5. Apt din punct de vedere psihologic
  6. Vârsta: 18 ani fără trei luni;
  7. Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excepţia cazurilor când a întrunit una din situaţiile prevăzute la art.116 alin.(1).
  8. TAXA PERMIS  89 RON.

Pentru orice fel de informații sau neclaritați aveți cu privire la lista de acte necesare, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă oferim informațiile de care aveți nevoie și ne găsiți prin oricare din mijloacele de contact de mai jos:

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

Nota informativa: dacă urmează să vă inscrieți la școala de șoferi și ați ajuns aici încercând să aflați mai multe informații, vă rcomandăm să citiți intrebările și răspunsurile de aici. De asemenea, dacă nu ați ales încă o școala de șoferi și/sau un instructor auto, aici puteți vedea toate lucrurile de care puteți beneficia dacă veți face școala de șoferi.

De asemenea, aruncați o privire să vedeți oferta specială pe care o avem luna aceasta la cursurile auto cu Eugen, pe BMW.