Instructor Auto Bucuresti

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Salutare! Numele meu este Eugen Voicu, Instructor Auto Bucuresti  la scoala de soferi Evodrive.ro. Daca doresti obtinerea permisului de conducere sau daca ai nevoie de ore suplimentare de condus, contacteaza-ma! Te pot ajuta!

Instructor Auto Bucuresti  – Eugen Voicu  – 🔥 Promovabilitate 90%!

Vrei sa devi sofer sau conducator auto?

Orele de condus se pot sustine pe masini noi de tip BMW. Masini cu cutie automata sau manuala

Instructor Auto Bucuresti - Promovabilitate 90% - Scoala de soferi Dristor, Sector 3

Instructor Auto Bucuresti – Eugen Voicu – Experienta

Un instructor auto care a susținut o mulțime de cursuri practice de-a lungul anilor, mai ales pentru a obține reflexele necesare și pentru a însuși atenția de care ai nevoie pe drum. Nu o spun eu, ci cei peste 700 de elevi care au obtinut permisul de conducere

Un bun instructor auto te va ajuta să îți exersezi toate cunoștințele acumulate în diferite condiții de trafic, deoarece instructajul auto va avea loc atât pe unde se va desfășura proba practică, cât și în alte zone mai importante sau mai circulate.

Se va asigura astfel cunoașterea tuturor punctelor de dificultate pentru fiecare traseu.

Cel mai bun instructor auto este cel care te va ajuta să îl simți odată cu trecerea timpului la fel ca un pasager care trebuie dus în cele mai bune condiții la destinație.

Un lucru e sigur – vei deveni un șofer cu adevărat responsabil.

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

NOU! Acum poti opta pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Instructor Auto Bucuresti – Calm și profesionalism.

Un instructor auto foarte bun sau cel mai bun, dă mereu dovadă de calm și professionalism, la fel ca și cursantul.

Orice tip de manevră de care este nevoie pentru a se conduce automobilul se va exersa de fiecare dată cu răbdare, asta până când toate vor fi reușite la perfecție.

Un instructor auto bun te va asigura de asemenea și de o bună comunicare deoarece dă dovadă și de capacitate de adaptare la stilul și temperamental specific fiecărui cursant.

Instructor Auto Bucuresti – Pregătire teoretică și practică

La Scoala de soferi – Evodrive, toți cursanții vor fi susținuți și îndrumați de cel mai bun instructor auto pentru a putea dobândi toate cunoștintele practice, cât și pentru dobândi toate cunoștințele teoretice pentru a porni așa cum trebuie la drum.

Se va asigura de fiecare dată asistența necesară.

De asemenea, toți cursanții vor fi îndrumați pentru a se alege Materialele necesare pentru a se învăța legislația auto.

Toate întrebările din chestionarele auto vor fi dezbătute sau lămurite de câte ori este necesar.

Orice cursant de la o școală auto va înțelege că trebuie să se pregătească foarte bine atât pentru siguranța proprie, cât și pentru cea a familiei, prietenilor sau tuturor participanților la trafic.

Pe site-ul unei școli auto, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru pregătirea teoretică sau practică pentru obținerea permisului auto.

Hai sa fim prieteni in mediile sociale! Urmareste pagina de facebook Evodrive // pagina de instagram Evodrive

Intrebari frecvente pe care elevii le pun instructorului auto

  1. Cat costa scoala de soferi? Poti vedea in  această pagină onorariul pentru serviciile de calitate pe care noi le prestam!
  2. In ce zona au loc orele de conducere? Orele de conducere vor avea loc in Bucuresti, special in sectorul 3 (Dristor, Antilopa, Piata Muncii, Vitan-Barzesti dar si in zonele apropiate).
  3. Conteaza ce varsta am daca vreau sa iau permisul? Vârsta minimă pe care trebuie să o ai pentru categoria B este 17 ani și 9 luni, astfel încât să poți susține examenul auto la vârsta de 18 ani. Așadar, cu alte cuvinte, poți incepe cursurile pentru școala de șoferi cu 3 luni înainte de a împlini 18 ani.

Pareri Instructor Auto Bucuresti – Eugen Voicu

Recomand din toată inima, super calitate atât oamenii cât și mașina…instructorul este foarte răbdător, explicit și prezintă un maxim interes pentru a te invata, te pregătește atât pentru examenul auto cât și pentru tine ca și persoana după ce intrii în posesia permisului!
Pareri Instructor Auto Bucuresti – Eugen Voicu // Parere scrisa de Ionut (Elev Admis)

Cei mai răbdători, profesioniști și cool instructori! Recomand cu cea mai mare căldură, o experiență așa cum trebuie să fie ea. Să înțelegi și să conduci cu drag. Spor mai departe! Sunteți top 🏁

Pareri Instructor Auto Bucuresti – Eugen Voicu // Parere scrisa de Ionut (Elev Admis

EXCELENT
104 recenzii pe
marian prisecaru
marian prisecaru
2023-01-24
Instructor super profesionist cu el am luat permisul.👍👍👍👍👍
Gabi Mustatea
Gabi Mustatea
2023-01-24
Recomand cu încredere! Devotament, punctualitate si seriozitate.🔝
Andrei Dobra
Andrei Dobra
2023-01-20
Serios, organizat, punctual, deschis la a gasi optiuni potrivite cu programul tau, organizare saptamanala a orelor. Masina fara probleme, curata mereu, am rezolvat rapid cu actele necesare. Sfaturi pertinente nu doar pentru examen, ci si pentru conduita generala de sofer incepator. Am apreciat si evaluarea obiectiva, esti/nu esti pregatit de examen. Apelati cu incredere, mie mi-au facut placere toate sedintele, terminate cu permisul obtinut azi. 😀
Radu Razvan Cucu
Radu Razvan Cucu
2023-01-19
Recomand‼️ Seriozitate și profesionalism‼️
Adina Elena Obreja
Adina Elena Obreja
2023-01-13
Am făcut orele cu Eugen care este cel mai bun instructor. Pentru cine vrea să învețe să conducă bine, îl recomand din tot sufletul. Este cel mai calm, răbdător și dă cele mai bune sfaturi! Mulțumesc, Eugen!❤️🥰
Iancu Denis
Iancu Denis
2023-01-13
Excelent!Recomand cu încredere pe domnul instructor Eugen,un instructor dedicat meseriei.Masina este una foarte usoara de condus.
Alina Lungu
Alina Lungu
2023-01-12
Recomand cu mare drag și încredere!! 🤗
Violina Gorcinschi
Violina Gorcinschi
2023-01-09
Mii de mulțumiri domnului instructor pentru răbdare, profesionalism si dedicare. Am făcut ore cu dumnealui in București, iar examenul practic l-am dat la Iași și am reușit sa îl promovez din prima, lucru care îmi părea extrem de dificil. Nu cred ca as fi reușit fără îndrumarea și fără sprijinul oferit din partea sa. Recomand cu încredere!
Eddy
Eddy
2023-01-09
Cel mai bun,nu doar un instructor dar si un prieten cu care poti sa mai faci si o gluma si sa te simti bine invatand tot ce trebuie🤙🤙👏Am luat sala din prima si traseul cu 0 puncte.😎

Sfaturi de la instructor pentru a obtine permisul din prima incercare:

Demonstreaza ca stii sa conduci corect
Ia totul in serios, fii atent si tine cont de indicatiile examinatorului
Cand te sui la volan, nu uita de prima lectie la scoala de soferi (centura, oglinda, reglajul scaunului)
Atentie la frana de mana
Cand examinatorul iti va cere sa pleci, nu te grabi
In timul traseului mentine viteza maxima permisa
Nu va panicati la prima greseala!