Cum alegi instructorul auto? Care este cel mai bun instructor auto din București?

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Având în vedere toate beneficiile pe care ți le oferă un permis de conducere, de la nenumărate oportunități de angajare până la libertată deplină de deplasare, oriunde dorești, putem spune că acesta este unul din cele mai importante examene pe care le vei susține. Cu toate acestea, nu este nici pe departe cel mai ușor. Pentru partea teoretică te poți pregăti rezolvând chestionare auto online, însă pentru examenul practic este important să găsești un instructor înțelegător, care să te ajute să promovezi. Astfel apare întrebarea: cum alegi un instructor bun? Care este cel mai bun instructor auto din București?

Alegerea instructorului poate face diferența între un examen auto promovat și unul picat. Este important să îl găsești pe cel care te înțelege, care are răbdare și care te ajută chiar să iubești să conduci, nu care să facă această activitate să pară mai stresantă decât este.

Pregătirea teoretică o poți face rezolvând chestionare de pe DRPCIV, însă din păcate, cea practică nu este atât de simplă. Iată așadar ce trebuie să ții cont atunci când alegi instructorul.

Cum găsești cel mai bun instructor auto din București?

Dacă vrei să găsești instructorul care să te ajute să promovezi și care să te facă să promovezi examenul auto, iată care sunt principalele sfaturi de care trebuie să ții cont.

În primul rând, atunci când vrei să faci școala de șoferi, alege instructorul, nu școala. De obicei, o școala este reprezentată de mai mulți instructori. Cu toate că unii pot fi OK, este posibil să fii repartizat la unul despre care nu știi nimic. Din acest motiv este indicat să te informezi despre toți instructorii care lucrează la o școală și să îl găsești pe cel cu care crezi că poți rezona cel mai bine, după care să te asiguri că el va fi cel cu care vei ține cursurile.

Poți căuta păreri pe internet despre un instructor sau poți chiar să îi întrebi pe cei care au promovat deja acest examen la școala de șoferi respectivă. Unul din lucrurile la care ar trebui să fii atentă atunci când alegi un instructor bun în București este ca acesta să aibă o rată de promovabilitate ridicată, de cel puțin 60%, însă este recomandat să fie și mai mare de atât.

Un alt sfat de care trebuie să ții cont atunci când cauți un instructor auto bun în București este faptul că nu este atât de important mașina pe care o conduce, ci aptitudinile acestuia. Mașina cu care vei ține cursurile nu este atât de importantă deoarece o vei conduce doar temporar. Totuși, o mașină de calitate îți poate oferi un nivel mai mare de confort. La Evodrive, poți ține cursurile pe un BMW X1, sau poti opta pentru scoala de soferi pe masina cu cutie automata, o mașină ce îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Este important de asemenea să ții cont și de părerile despre școala la care lucrează instructorul. Un instructor bun din București nu va lucra la o școală care nu își respectă elevii și despre care toți au o părere proastă. Așadar, caută și părerile celorlalți despre școala respectivă, deoarece, de cel mai multe ori, aceste păreri sunt oricum reflectate de aptitudinile instructorilor. Cu alte cuvinte, părerile clienților despre o anumită școală de șoferi arată, de fapt, cât de buni sunt instructorii care lucrează aici.

Ca ultim sfat, este important să ții cont că această părere este subiectivă și că cel mai bun instructor auto din București pentru tine poate nu fi la fel de bun pentru un prieten de-al tău. Avem firi diferite și modul în care relaționezi tu cu un instructor poate fi diferit față de altă persoană. Cu toate acestea, sunt anumite calități de bază pe care ar trebui să le urmărești atunci când vrei să iei această decizie:

  • Să fie răbdător – Cu toate că pare clișeic, este important ca acesta să aibă răbdare cu tine. Un instructor ce are o atitudine agresivă nu va face decât să intensifice starea de nesiguranță a elevului
  • Să fie punctual – Este foarte important ca instructorul să își respecte programul stabilit. Cu toate că pot exista mici devieri, în general, punctualitatea unui instructor spune multe despre seriozitatea și aptitudinile sale
  • Să fie respectuos – Probabil îți dorești de mic să conduci, însă abia atunci când înveți vei descoperi acea cât de mult iubești acest lucru. Un instructor respectuos te va încuraja, te va face să iubești să conduci, nu să ți se pară un chin.

Acestea sunt 3 calități de bază pe care trebuie să le urmărești atunci când vrei să alegi cel mai bun instructor auto din București. Eugen Voicu de la Evodrive – Scoala de soferi Sector 3 poate fi cea mai bună alegere deoarece este unul din cei mai profesioniști instructori, având o rată de promovabilitate de 90%. Ține cont de sfaturile de mai sus și vei reuși să iei decizia corectă.

Lasă un comentariu