Web Analytics Made Easy - Statcounter

Scoala de soferi categoria B

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

La Evodrive.ro – Scoala de soferi categoria B poti obtine permisul de conducere cu usurinta! Inainte de a incepe aventura ta pe drumurile publice, este important sa dobandesti cunostintele si abilitatile necesare pentru a conduce in siguranta.

In cadrul scolii noastre, vei fi invatat de catre instructori calificati, care iti vor oferi toate informatiile necesare si te vor ghida prin fiecare pas al procesului de obtinere a permisului de conducere.

Vei beneficia de lectii practice si teoretice pentru a-ti imbunatati abilitatile de conducere si pentru a deveni un sofer responsabil si sigur.

Scoala de soferi categoria B – cat dureaza scoala?

In cadrul scolii noastre de soferi, perioada de pregatire pentru obtinerea permisului de conducere este de minimum 4 saptamani. Aceasta perioada include 24 de ore de studiu a legislatiei rutiere, precum si 30 de ore de conducere practica.

Instructorii nostri sunt atestati si au o vasta experienta, fiind cunoscuti pentru rabdarea si atentia acordata fiecarui cursant in parte. Pentru partea teoretica, avem o sala de curs moderna, dotata cu cele mai avansate instrumente necesare invatarii eficiente.

Am permis, dar am nevoie de ore suplimentare!

In cazul in care doriti ore suplimentare de conducere in afara programului standard, acestea vor fi disponibile contra cost. Pentru o sesiune suplimentara de conducere categoria B, tariful este difera in functie de autoturismul care face parte din flota Evodrive.

Autoturisme disponibile la EvoDrive

Scoala noastra de soferi ofera autoturisme moderne pentru orele de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Pentru aceste ore, va punem la dispozitie autoturisme noi precum BMW X1 dar si BMW seria 1.

Toate autoturismele sunt echipate cu ABS, servo-directie si aer conditionat, pentru a va asigura o experienta cat mai placuta si confortabila alaturi de noi.

Pret scoala de soferi categoria B

Pentru a obtine permisul de conducere categoria B la scoala noastra de soferi, pretul porneste de la 2000 RON. Plata poate fi efectuata in numerar sau in rate. Afla mai multe detalii

Inscriere la scoala de soferi categoria B

Pentru a va putea inscrie la scoala noastra de soferi categoria B, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

  • Sa aveti varsta minima de 17 ani si 9 luni.
  • Sa aveti varsta minima de 18 ani pentru a sustine examenul auto.
  • Sa prezentati avizul psihologic si medical.
  • Sa nu fiti condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002. Cazierul judiciar nu mai necesita plata unei taxe si poate fi obtinut gratuit de la sectia de politie.
  • Sa prezentati o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca nu suferiti de boli cronice. In cazul in care nu aveti un medic de familie, puteti completa o declaratie pe proprie raspundere in acest sens.

De ce sa alegi Evodrive – Scoala de soferi?

Ne adaptam la nevoile tale si iti oferim un program flexibil, pe care il poti stabili impreuna cu instructorul tau. De asemenea, ai posibilitatea sa efectuezi cursurile si in weekend, astfel incat sa iti fie mai usor sa iti organizezi timpul.

Suntem aici sa te ajutam in toate etapele pregatirii dosarului, oferindu-ti tot suportul necesar pentru a obtine permisul de conducere. Profesorii nostri au o vasta experienta si folosesc metode moderne de predare, astfel incat sa asimilezi cat mai bine cunostintele necesare.

In plus, la scoala noastra de soferi, preturile sunt competitive, iar plata poate fi efectuata in rate, astfel incat sa poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Scoala de soferi categoria B – proba practica

La proba practica pentru obtinerea permisului de conducere categoria B, poti da examenul pe masina pe care ai facut cursurile,

Daca ai fost declarat admis la proba de traseu, urmeaza doar sa astepti sa iti vina permisul de conducere la adresa din buletin, prin serviciul postal.

In cazul in care ai fost declarat respins, trebuie sa efectuezi trei sedinte de pregatire practica, pentru a putea solicita o noua programare la traseu si trebuie sa astepti 16 zile calendaristice pentru a te putea reprograma.

Dupa cele trei sedinte, iti vom elibera o adeverinta, pe baza careia vei face o noua programare pentru proba practica.

Scoala de soferi categoria B – proba teoretica

Pentru a promova proba teoretica, trebuie sa raspunzi corect la minim 22 din cele 26 de intrebari dintr-un chestionar rezolvat in 30 de minute.

Dupa ce ai sustinut examenul teoretic, daca ai fost declarat admis, urmeaza sa te programezi pentru sustinerea examenului practic (traseul) si sa contactezi scoala de soferi pentru a rezerva masina si instructorul pentru ziua respectiva.

In cazul in care ai fost declarat respins, va trebui sa astepti 16 zile calendaristice si sa te prezinti din nou la examenul de teorie.

🚦Profita de oferta lunii la scoala de soferi! Suna acum!
0736.955.331
+