Ghid – obtine permisul de conducere rapid!

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Obtinerea permisului de conducere poate fi un proces lung si uneori stresant, dar urmand acest ghid, veti fi pregatit sa treceti cu bine prin toti pasii necesari. De aceea am pregatit „Ghid – obtine permisul de conducere rapid!”

 1. Verificati daca indepliniti criteriile de varsta si eligibilitate. In general, trebuie sa aveti cel putin 18 ani pentru a obtine permisul de conducere, dar aceasta poate varia in functie de tara sau jurisdictie.
 2. Inscrieti-va la un curs de pregatire pentru sofat. Acest curs va va oferi informatiile si abilitatile necesare pentru a conduce in siguranta, precum si un program de instruire in clasa si exercitii practice in masina.
 3. Completeaza teoria si exercitiile practice necesare. Dupa ce ati terminat cursul de pregatire, trebuie sa treceti prin testele teoretice si practice pentru a fi eligibil pentru examenul practic.
 4. Programati si sustineti examenul practic. Acest examen consta in evaluarea abilitatilor dumneavoastra de conducere de catre un instructor auto autorizat sau un examinator guvernamental.
 5. Obtine permisul de conducere. Dupa ce ati trecut cu succes examenul practic, veti primi permisul de conducere emis de autoritatea guvernamentala responsabila.
 6. Respectati regulile de conducere si legile in vigoare. Este important sa respectati toate regulile de circulatie si legile in vigoare pentru a fi un sofer responsabil si sigur.

Cum aleg o scoala de soferi pentru a obtine permisul de conducere?

Alegerea unei scoli de soferi din Bucuresti poate fi o sarcina dificila, dar urmand acest ghid, veti putea gasi cea mai buna optiune pentru nevoile dumneavoastra.

 1. Cercetati diferitele scoli de soferi din Bucuresti. Cautati informatii despre cursuri, instructori, preturi, programe si orare.
 2. Verificati reputatia scolii. Verificati recenziile si comentariile de pe site-urile web sau platformele de socializare pentru a vedea cum sunt percepute de alti studenti sau absolventi.
 3. Verificati calificarile instrutorilor. Asigurati-va ca instructorii au permise valide si au experienta in predarea cursului.
 4. Verificati dotarile scolii. Asigurati-va ca scoala are masini moderne si bine intretinute pentru exercitiile practice si ca au echipamente de siguranta adecvate.
 5. Verificati flexibilitatea programelor. Verificati daca scoala ofera programe adaptate nevoilor dumneavoastra, cum ar fi orare flexibile sau optiuni de instruire intensiva.
 6. Verificati optiunile de plata. Asigurati-va ca scoala ofera optiuni de plata flexibile sau programe de plata in rate.

Este important sa va asigurati ca scoala aleasa este acreditata si autorizata de autoritatea guvernamentala responsabila, si sa verificati daca exista orice reclamatii sau probleme semnificative cu scoala sau instructorii auto.

Cat costa dosarul pentru inscrierea la scoala de soferi?

Costul dosarului pentru inscrierea la scoala de soferi variaza in functie de scoala la care aplicati. De regula, acest cost poate include taxele pentru inscriere, taxele pentru curs si orice alte taxe administrative. In unele cazuri, costul dosarului poate fi inclus in pretul total al cursului de soferi.

Este important sa verificati cu scoala de soferi in cauza pentru a afla costurile exacte si ce este inclus in acestea. De asemenea, este important sa va asigurati ca intelegeti care sunt toate taxele si costurile asociate cu obtinerea permisului de conducere si inscrierea la scoala de soferi.

Pentru a obtine permisul de conducere pot face ore suplimentare de condus?

Da, cursantii care nu reusesc sa deprinda abilitatile necesare pentru a trece examenul, si pentru a obtine permisul de conducere categoria B in cele 15 de ore de condus pot opta pentru ore suplimentare de condus.

Aceste ore suplimentare sunt oferite de scolile de soferi si pot fi un mod excelent de a obtine mai multa practica si de a va imbunatati abilitatile de conducere inainte de a sustine examenul.

De regula, costul unei ore suplimentare de condus este de aproximativ 170 de lei si dureaza 90 de minute. Este important sa verificati cu scoala de soferi pentru a afla daca ofera acest serviciu si care sunt costurile aferente.

Lasă un comentariu