Scoala de soferi Pret

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Oferta Speciala – Categoria B (cutie manuala sau cutie automata) – De la 2.000 lei

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

NOU! Poti opta si pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Aceasta este oferta lunii curente pentru școala de șoferi (categoria B). Orele de conducere (și examinarea) se vor face pe BMW X1, Diesel cu Cutie Manuală (puteți vedea poze aici), o mașina impecabila atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere tehnic.

Instructorul auto Eugen Voicu care vă va iniția în tainele condusului, este unul dintre cei mai profesioniști instructori auto, iar rezultatele elevilor săi și rata extraordinară de promovabilitate îl recomandă atât pentru abilitățile sale didactice în ceea ce privete partea practică (condusul propriu-zis) cât și pentru abilitățile sale de a EXPLICA NOȚIUNI TEORETICE în timpul orelor de conducere.

🚦Scoala de soferi Categoria B – Oferta cuprinde:

  • 24 ore de legislatie
  • 15 sedinte de conducere
  • material didactic pentru parte teoretica
  • pregatirea dosarului

Nota informativă: Perioada de scolarizare este de minimum 4 saptamani.

De asemenea, pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, oferim posibilitatea ca plata să fie făcuta în 3 rate! Mașina este curată și în perfectă stare de funcționare, astfel încât orele de condus să fie o adevarată placere.

🚦 Sedinte suplimentare pentru elevi si posesorii de permis auto

Dacă aveți deja permis auto, dar nu ați mai condus de mult timp sau încă nu ați dobândit încrederea necesara pentru a va aventura în traficul din București, noi suntem aici să va ajutăm. Le spunem ore suplimentare de condus și au rolul de a va ajuta să scăpați de anumite fobii pe care le aveți la volan, prin învațare și practică.

Școala de șoferi Evodrive iși desfășoară activitatea in București, Sector 3 însă, orele suplimentare pot avea loc în orice sector al orașului. Așadar, dacă locuiți, urmează să lucrați sau să frecventați alt sector al orașului, cu care nu sunteți familiarizat din punct de vedere al traficului, va puteți baza pe noi.

🚦 Pachete și oferte disponibile pentru scoala de soferi:

  • Categoria A – de la 1500 RON
  • Categoria B – de la 1700 RON (Chevrolet Spark)
  • Categoria D – de la 2300 Ron
  • Categoria C, CE – de la 3500 Ron

Categoriile disponibile sunt doar cele afisate A, B, C, CE si D.
Dupa eliberarea dosarului de catre scoala noastra de soferi mai trebuie sa plateasca taxa permis (89 lei) care va fi atasata la dosar.