real time web analytics

Evodrive – Școala de Șoferi București, Sector 3 🔥 Promovabilitate 90%!

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Evodrive – Școala de Șoferi București, Sector 3 🔥 Promovabilitate 90%!

Școala de șoferi este unul dintre lucrurile cele mai dorite dar și cele mai importante din viața noastră. Fie ca te afli la varsta majoratului iar tradiția spune că trebuie să-ți iei permisul auto la 18 ani, fie esti pasionat de condus si urmeaza sa achizitionezi mașina la care ai visat dar nu ai încă permis sau chiar dacă ai deja permis, dar nu  ai condus foarte mult timp și dorești să te obișnuiești din nou cu mașina și traficul din București, Evodrive este aici să te ajute.

Numele meu este Eugen Voicu, sunt instructor auto în București din anul 2014 și am ajutat de-a lungul timpului peste 700 persoane să obțina permisul de conducere. Dacă ai ajuns pe pagina aceasta, cu sigurața cauți un instructor auto din București, sector 3, așa că în continuare iți voi scrie câteva lucruri la care să te aștepți de la o colaborare cu Evodrive:

  1. Profesionalism – fiecare elev care va obține permisul auto urmând cursurile cu mine, este o responsabilitate. Din acest motiv, toți elevii școlii de șoferi Evodrive, atunci când vor absolvi cursurile, vor promova examenul și iși vor primi permisul de conducere, vor fi niște soferi adevărați care vor reuși să îmbine perfect partea de teorie și legislație cu cea de practică.
  2. Răbdare – cu toții am fost începători. Răbdarea, abilitățile de a explica și psihologia de care orice viitor șofer are nevoie pentru a avea încredere în el atunci când este la volan chiar și în cele mai aglomerate locuri din București, doar câteva dintre lucrurile pe care ți le voi oferi.
  3. Explicații și consolidarea informațiilor – cea mai eficientă metoda de a invața să conduci, este să fie explicată fiecare situație în parte. Din acest motiv, pe parcursul orelor de conducere, vom discuta întotdeauna situațiile pe care le întâlnim, cele mai corecte metode de abordare și bineînțeles orice nelămuriri ai. De asemenea, orele de conducere reprezintă cea mai bună oportunitate să consolidezi teoria, punand-o în practică.
  4. Siguranța – pe tot parcursul orelor de conducere, voi fi intotdeauna în dreapta ta, 100% atent la tine și la trafic, pentru a-ți observa greșelile, fricile, ezitările și a te ajuta să scapi de ele.
Scoala de soferi Bucuresti, Evodrive - Promovabilitate de 90%

Acestea fiind spuse, te aștept la Evodrive, școala de șoferi din București care te va ajuta să devii un ȘOFER nu un POSESOR DE PERMIS AUTO, cum sunt ironizați șoferii mai puțin indemânatici din trafic.

Cum te poți înscrie la școala de șoferi?

Procesul de înscriere este foarte simplu. Ne contactezi prin oricare dintre metodele de contact disponibile, stabilim o întalnire, facem toate demersurile legale pentru începerea dosarului și stabilim de comun acord ora la care va avea loc prima ta ora de conducere:

 

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

NOU! Din luna decembrie poti opta pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

 

Ce spun cei care au făcut școala de șoferi cu Evodrive?

Puteți vedea in privirea lor. Unii spun mulțumesc, alții spun am reușit și mă bucur că v-am ales, iar alții spun mulțumesc, voi fi un sofer exemplar datorită vouă! Puteți vedea o mică parte din rezultatele elevilor, accesând pagina noastră de Facebook. dar, ne găseși și pe Instagram, unde la fel, vei putea vedea in fotografii câteva momente fericite din viața elevilor noștri care tocmai promovaseră examenul practic (traseul cum i se spune) pentru permisul de conducere.

Pe ce mașina vei face școala la Evodrive?

Mașina pe care vei face școala de șoferi este un BMW X1, întotdeauna curat și intr-o stare perfectă. Ne dorim foarte mult ca experiența de condus, ca începător să fie una excepțională, iar mașina să fie una pe care citând o parte din foștii elevi: „iți este mai mare dragul să o conduci„!

bmw x1 - folosit la scoala de soferi Evodrive pentru cursurile auto

școala de șoferi București Sector 3 - mașina folosita

Scoala de soferi pe BMW cu cutie automata

Întrebări frecvente – scoala de soferi:

De-a lungul timpului, am primit foarte multe întrebări de la viitorii elevi care ne-au contactat pe rețelele de socializare, vizitându-ne la sediu, sau telefonic. Câteva dintre cele mai comune le vom scrie aici, bineînțeles, cu tot cu răspunsuri:

Cât costă școala de șoferi?

În această pagină puteți vedea pachetele noastre. Încercăm să facem întotdeauna promoții și oferte speciale, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune prețuri, iar raportul calitate / preț al serviciilor pe care vi le vom oferi să fie întotdeauna excelente. De asemenea, aici veți putea găsi lista cu acte de care aveți nevoie pentru dosar.

În ce zonă vor avea loc orele de conducere la scoala de soferi?

Orele de conducere se vor desfășura în Sector 3, București, în punctele cele mai importante ale sectorului. Cele mai importante din punct de vedere al dificultății (după cum iți spuneam la inceput, dorim ca după ce termini școala și iei permisul, să fii pregatit 100% pentru orice situație vei întâmpina in trafic) și bineînțeles, in zonele in care vei susține și examenul de conducere.

Contează vârsta pe care o am pentru a ma inscrie la scoala de soferi?

Vârsta minimă pe care trebuie să o ai pentru categoria B este 17 ani și 9 luni, astfel încât să poți susține examenul auto la vârsta de 18 ani. Așadar, cu alte cuvinte, poți incepe cursurile pentru școala de șoferi cu 3 luni înainte de a împlini 18 ani.

Vârsta maximă nu este precizată în legislație, așadar, daca aveți o vârsta înaintată, singura condiție este să fiți apt din punct de vedere medical, iar acest lucru il va decide medicul. Noi vă așteptm cu mare drag și suntem nerăbdători să vă invățăm tainele condusului, indiferent de varsta pe care o aveți.

🚦Vrei sa faci scoala de soferi?
0736.955.331
+