Cat costa scoala de soferi categoria B în 2024?

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Multi dintre voi isi doresc obtinerea permisului auto pentru categoria B, dar tinand cont de situatia actuala (criza economica pe fond de razboi si pandemie) va puneti urmatoarea intrebare: Cat costa scoala de soferi la categoria B in 2024?

Tarifele scolii de soferi fluctueaza din motive economice. Un exemplu ar fi cresterea pretului combustibilului. Un alt exemplu: Inflatia.

Ce ar trebui sa stie cei care doresc sa faca scoala de soferi pe langa „cat costa scoala de soferi”?

Cat costa scoala de soferi la Evodrive.ro – Scoala de soferi Dristor:

 • 24 ore de legislatie;
 • 15 sedinte – ore de conducere cu instructor auto autorizat;
 • material didactic pentru parte teoretica;
 • pregatirea dosarului pentru inscrierea la examen.

Se pot lua ore suplimentare de condus?

Nu toti ne-am nascut soferi, asa ca unii dintre noi avem nevoie de ore suplimentare de condus. Te invit sa citesti articolul cu Ore suplimentare de condus, astfel incat sa-ti dai seama cate sunt de importante si daca ai nevoie de ele.

Revenind la intrebarea „Cat costa scoala de soferi?„, raspunsul este foarte simplu. Tarifele difera in functie tipul de masina pe care vei efectua orele de condus.

Un exemplu: La Evodrive – Scoala de soferi – poti invata sa conduci pe BMW X1 din 2018 cu cutie manuala sau pe BMW Seria 1 cu cutie automata.

Cat costa scoala de soferi la Evodrive?

Cum spuneam si mai sus, tarifele difera in functie de scoala de soferi. La Evodrive, tariful pentru scoala de soferi porneste de la 1700 lei, tinand cont de faptul ca dispunem de flota auto noua.

Ce inlcude tariful?  Nota informativă: Perioada de scolarizare este de minim 4 saptamani.

Alt informatii pe care ar trebui sa le stii atunci cand te intrebi cat costa scoala de soferi:

 • Cand incepi orele de condus, nu-ti fie teama sa ii spui instructorului daca ceva nu ai inteles;
 • Scoala de soferi ar trebui sa dureze minim 4 saptamani;
 • Instructorul auto va fi mentorul tau! Va trebui sa-l asculti cu atentie si sa-i urmezi sfaturile;
 • Exista o taxa de 89 de RON (Dupa eliberarea dosarului de catre scoala noastra de soferi mai trebuie sa plateasca taxa permis (89 lei) care va fi atasata la dosar).

Cat costa sedintele suplimentare de condus pentru categoria B?

Pentru cursantii care nu reusesc sa deprinda abilitatile necesare pentru a obtine permisul de conducere categoria B in cele 30 de ore, sunt disponibile sedinte suplimentare de condus. Aceste sedinte au ca scop sa ofere cursantilor oportunitatea de a-si perfectiona abilitatile de conducere si de a se pregati pentru examen.

Costul pentru o sedinta suplimentara de condus  variaza, dar in medie este de aproximativ intre 150 si 250 de lei si dureaza aproximativ 90 de minute. Este important sa va informati cu privire la preturile si programul scolii de soferi pentru aceste sesiuni suplimentare de conducere.

Cat costa dosarul pentru inscrierea la scoala de soferi?

Costul dosarului pentru inscrierea la scoala de soferi variaza in functie de scoala la care aplicati. De regula, acest cost poate include taxele pentru inscriere, taxele pentru curs si orice alte taxe administrative. In unele cazuri, costul dosarului poate fi inclus in pretul total al cursului de soferi.

Este important sa verificati cu scoala de soferi in cauza pentru a afla costurile exacte si ce este inclus in acestea. De asemenea, este important sa va asigurati ca intelegeti care sunt toate taxele si costurile asociate cu obtinerea permisului de conducere si inscrierea la scoala de soferi.

Asadar, daca te intrebi cat costa scoala de soferi anul acesta, ma poti contacta pentru ca luna aceasta avem oferte speciale!

In afara de cat costa scoala de soferi si detaliile mentionate mai sus, exista si alte aspecte importante de luat in considerare atunci cand iti propui sa faci scoala de soferi.

 • Calitatea instruirii: Nu te concentra doar pe costuri, ci asigura-te ca alegi o scoala de soferi care ofera instruire de calitate. Verifica daca instructorii sunt bine pregatiti, experimentati si autorizati de catre autoritatile competente. Opiniile si recomandarile altor cursanti pot fi utile in acest sens.
 • Durata programului: Durata programului de instruire poate varia de la o scoala de soferi la alta. Asigura-te ca scoala pe care o alegi ofera suficiente ore de conducere si instructie teoretica pentru a te simti pregatit sa treci examenul de conducere si sa devii un sofer sigur.
 • Flexibilitatea programului: Verifica daca scoala de soferi iti ofera optiuni flexibile in ceea ce priveste programul de instruire. Este important sa gasesti o scoala care poate sa se potriveasca cu programul tau personal sau profesional, astfel incat sa poti urma cursurile fara probleme suplimentare.
 • Servicii si facilitati aditionale: Unele scoli de soferi pot oferi servicii suplimentare, cum ar fi cursuri de pregatire pentru examen, simulari de examen, asistenta in pregatirea dosarului sau acces la resurse online pentru a te ajuta sa studiezi in mod eficient. Verifica ce servicii suplimentare sunt incluse in tariful scolii si daca sunt potrivite pentru nevoile tale.

Amintiti-va ca informatiile cat costa scoala de soferi si serviciile pot suferi modificari in timp, asadar, pentru cele mai actualizate informatii, recomandam sa contactati direct scoala de soferi sau sa consultati site-ul lor oficial.

In final, investitia intr-o scoala de soferi de incredere si buna pregatire este esentiala pentru a obtine permisul de conducere si pentru a deveni un sofer sigur si responsabil in trafic. Asigura-te ca faci o alegere informata si ca selectezi scoala de soferi care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si bugetului disponibil.

Ce spun cei care au obtinut permisul de conducere la Evodrive?

„Il recomand pe Eugen daca doresti sa ai permis. Cat costa scoala de soferi este irelevant tinand cond de faptul ca am invatat sa conduc pe o masina premium. Multumesc Eugen pentru ajutor!”
Pircalab Alexandru

„Il recomand pe Eugen daca doresti sa ai permis. Cat costa scoala de soferi este irelevant tinand cond de faptul ca am invatat sa conduc pe o masina premium. Multumesc Eugen pentru ajutor!”
Pircalab Alexandru

„I-am zis tatalui meu ca imi doresc sa fac scoala de soferi, si am gasit recenzii bune despre Evodrive. Eu am stiut din prima ca trebuie sa invat sa conduc cu ajutorul lui Eugen. Tata mi-a zis: Ok, dar cat costa scoala de soferi? Cand i-am spus cat costa si ce masini au cei de la Evodrive, am primit OK-ul si banii din prima. Sfat: Pentru cei care nu stati bine cu banii, se accepta si plata in 3 rate”
Vladimir Mihai

Permis de conducere obtinut din prima la Scoala de soferi Evodrive

Vrei sa obtii permisul de conducere? Contacteaza-ma! Avem promovabilitate de 90%

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

NOU! Din luna decembrie poti opta pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Lasă un comentariu