real time web analytics

Cât costă școala de șoferi la categoria B în 2023?

+40 736 955 331

Hai sa ne cunoastem!

conduc@evodrive.ro

Scrie-ne un email

Calea Vitan 229, Sector 3

Bucuresti

Cât costă școala de șoferi la categoria B în 2023?

Multi dintre voi isi doresc obtinerea permisului auto pentru categoria B, dar tinand cont de situatia actuala (criza economica pe fond de razboi si pandemie) va puneti urmatoarea intrebare: Cat costa scoala de soferi la categoria B in 2023?

Tarifele scolii de soferi fluctueaza din motive economice. Un exemplu ar fi cresterea pretului combustibilului. Un alt exemplu: Inflatia.

Ce ar trebui sa stie cei care doresc sa faca scoala de soferi pe langa „cat costa scoala de soferi”?

Cat costa scoala de soferi la Evodrive.ro – Scoala de soferi Dristor:

  • 24 ore de legislatie;
  • 15 sedinte – ore de conducere cu instructor auto autorizat;
  • material didactic pentru parte teoretica;
  • pregatirea dosarului pentru inscrierea la examen.

Se pot lua ore suplimentare de condus?

Nu toti ne-am nascut soferi, asa ca unii dintre noi avem nevoie de ore suplimentare de condus. Te invit sa citesti articolul cu Ore suplimentare de condus, astfel incat sa-ti dai seama cate sunt de importante si daca ai nevoie de ele.

Revenind la intrebarea „Cat costa scoala de soferi?„, raspunsul este foarte simplu. Tarifele difera in functie tipul de masina pe care vei efectua orele de condus. 

Un exemplu: La Evodrive – Scoala de soferi – poti invata sa conduci pe BMW X1 din 2018 cu cutie manuala sau pe BMW Seria 1, tot 2018, cu cutie automata.

Cat costa scoala de soferi la Evodrive?

Cum spuneam si mai sus, tarifele difera in functie de scoala de soferi. La Evodrive, tariful pentru scoala de soferi porneste de la 1700 lei, tinand cont de faptul ca dispunem de flota auto noua.

Ce inlcude tariful?  Nota informativă: Perioada de scolarizare este de minim 4 saptamani.

Alt informatii pe care ar trebui sa le stii atunci cand te intrebi cat costa scoala de soferi:

  • Cand incepi orele de condus, nu-ti fie teama sa ii spui instructorului daca ceva nu ai inteles;
  • Scoala de soferi ar trebui sa dureze minim 4 saptamani;
  • Instructorul auto va fi mentorul tau! Va trebui sa-l asculti cu atentie si sa-i urmezi sfaturile;
  • Exista o taxa de 89 de RON (Dupa eliberarea dosarului de catre scoala noastra de soferi mai trebuie sa plateasca taxa permis (89 lei) care va fi atasata la dosar).

Cat costa sedintele suplimentare de condus pentru categoria B?

Pentru cursantii care nu reusesc sa deprinda abilitatile necesare pentru a obtine permisul de conducere categoria B in cele 30 de ore, sunt disponibile sedinte suplimentare de condus. Aceste sedinte au ca scop sa ofere cursantilor oportunitatea de a-si perfectiona abilitatile de conducere si de a se pregati pentru examen.

Costul pentru o sedinta suplimentara de condus  variaza, dar in medie este de aproximativ intre 150 si 250 de lei si dureaza aproximativ 90 de minute. Este important sa va informati cu privire la preturile si programul scolii de soferi pentru aceste sesiuni suplimentare de conducere.

Cat costa dosarul pentru inscrierea la scoala de soferi?

Costul dosarului pentru inscrierea la scoala de soferi variaza in functie de scoala la care aplicati. De regula, acest cost poate include taxele pentru inscriere, taxele pentru curs si orice alte taxe administrative. In unele cazuri, costul dosarului poate fi inclus in pretul total al cursului de soferi.

Este important sa verificati cu scoala de soferi in cauza pentru a afla costurile exacte si ce este inclus in acestea. De asemenea, este important sa va asigurati ca intelegeti care sunt toate taxele si costurile asociate cu obtinerea permisului de conducere si inscrierea la scoala de soferi.

Asadar, daca te intrebi cat costa scoala de soferi anul acesta, ma poti contacta pentru ca luna aceasta avem oferte speciale!

Vrei sa obtii permisul de conducere? Contacteaza-ma! Avem promovabilitate de 90%

☎️ Telefon: 0736955331

💬 Whatsapp: 0736955331

⌨️ Formular de înscriere: aici

✉️ Email: evo_auto@yahoo.ro

NOU! Din luna decembrie poti opta pentru cursurile auto pe masina cu cutie de viteze automata! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Lasă un comentariu

Salveaza bani, prinde oferta lunii la scoala de soferi!

🚦Vrei sa faci scoala de soferi?
0736.955.331
+